Vi älskar cyklar!

Vår passion för cyklar är grunden för företaget och varför vi också blivit en av de största aktörerna inom förmånscyklar i Sverige. En produkt som dessutom bidrar till ökad hälsa och bättre klimat. GreenBenefits kombinerar rätt produkter, rätt pris och personlig service och vill vara ditt självklara val. Vi vill att känslan av omtanke ska finnas kvar länge.

Varför GreenBenefits?

  • Belastar inte er likviditet – vi använder extern finansieringspartner
  • Vi hanterar 95% av administrationen
  • Sveriges största förmånssortiment
  • Servicepartner i varje stad i hela Sverige
  • Vi erbjuder era anställda möjligheten att köpa ut sin cykel efter leasingperioden
  • Vi håller gärna prova-på event hos er
  • Vi tillhandahåller material med information till era medarbetare

Vårt utbud och sortiment

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av elcyklar från några av de mest pålitliga och innovativa varumärkena. Oavsett om du är ute efter en smidig city-ecommuter, en kraftfull mountainbike, en bekväm trekkingcykel eller en praktisk hopfällbar elcykel, har vi något för alla. Vårt engagerade team av cykelexperter finns här för att hjälpa dig hitta den perfekta cykeln för dina behov.

Trampa för en bättre miljö!

Vi är stolta över vårt bidrag till en mer hållbar framtid genom att främja cykling som ett miljövänligt alternativ för transport och motion. Varje cykel som rullar ut från GreenBenefits innebär ett steg närmare en renare och grönare planet. Vi tror att cykeln inte bara är ett fantastiskt färdmedel utan också ett sätt att ta ansvar för vårt samhälle och vår planet.

Kunden i fokus

På GreenBenefits är vårt fokus alltid på kunden. Vi värdesätter varje kund och strävar efter att ge den bästa shoppingupplevelsen. Vi är övertygade om att ditt företags cykelresa börjar med oss, och vi finns här för att stödja dig genom hela processen.